Sensitiviteit: haar- en hoofdhuidproblemen gericht aanpakken

Haaruitval, vet haar, droog haar, eczeem of psoriasis op je hoofdhuid … ze gooien helaas roet in die mooie haardos. Meestal zijn haarproblemen en hoofdhuidproblemen aan elkaar gelinkt. Daarom gaan we samen met jou op zoek naar de onderliggende oorzaak en maken we een gedetailleerde haaranalyse, die we dan vertalen naar een therapie op jouw maat.

Dankzij onze EcoCoach-begeleiding werken we stap voor stap aan een oplossing voor jouw probleem: we combineren de juiste haar- en hoofdhuidbehandelingen met aangepaste producten voor een optimaal resultaat.

Hoe doen wij dit?

Intakegesprek

Mooi haar begint met een goed gesprek. We luisteren naar je wensen en zorgen en analyseren je haar en hoofdhuid. Daarnaast onderzoeken we ook welk seizoenstype je bent en bespreken we je persoonlijke stijl.

Behandeling

Om je hoofdhuid weer gezond te maken is een gerichte aanpak nodig. Eco Coiff Patricia zorgt voor een intensief eco coach traject.

Care For Me Bag

Bij Eco Coiff Patricia geloven we in de kracht van een langetermijnaanpak met de juiste producten. Stel daarom je persoonlijke Care For Me Bag samen zodat je ook thuis nog wat langer kunt genieten van je kappersbezoek én je mooie haardos.

Wat hebben we te bieden binnen deze aanpak?

Zij gingen je al voor

Eco coiff icoon schaar

Afspraak maken

Wil je graag je haarproblemen en hoofdhuidproblemen zichtbaar verbeteren? Maak een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek.

Bekijk onze andere pijlers

Totaalbeleving

Ecocoach begeleiding

Ecocoon behandeling

Volledige look