Hoofdhuidverbetering

Je haar en hoofdhuid zichtbaar verbeteren

Dof haar, haaruitval, breekbaar haar … Haarproblemen zijn vaak gelinkt aan hoofdhuidproblemen. Zo kunnen een droge, schilferige of net vette hoofdhuid bijvoorbeeld aan de basis liggen, maar ook eczeem en psoriasis. En dat knaagt aan je zelfvertrouwen, want … a good day is a good hair day, toch?

Bij Eco Coiff Patricia verzorgen we je haar niet alleen met de beste behandelingen, we pakken ook de oorzaak aan van eventuele haarproblemen en geven je persoonlijk advies over de juiste producten voor thuisgebruik. Zo werken we aan een mooi en duurzaam resultaat, met een stralende jij als kers op de taart.

Eco coiff Patricia - haarverbetering

Hoe pakken wij dit aan?

Intakegesprek

Mooi haar begint met een goed gesprek. We luisteren naar je wensen en zorgen en analyseren je haar en hoofdhuid. Daarnaast onderzoeken we ook welk seizoenstype je bent en bespreken we je persoonlijke stijl.

Behandeling

Om je haar weer te laten stralen is een gerichte aanpak nodig. Daarom stemmen we onze behandeling af op wat hoofdhuid nodig heeft.

Care For Me Bag

Bij Eco Coiff Patricia geloven we in de kracht van een langetermijnaanpak met de juiste producten. Stel daarom je persoonlijke Care For Me Bag samen zodat je ook thuis nog wat langer kunt genieten van je kappersbezoek én je mooie haardos.

Herken jij jouw hoofdhuid hierin?

Gevoelige hoofdhuid

methode sensitive

Droge hoofdhuid

Vette hoofdhuid​

methode normalisante

Haaruitval

Schilfers

dermosthetique cheveux anti pelliculaire

Zij gingen je al voor

Eco coiff icoon schaar

Afspraak maken

Wil je graag je haar en hoofdhuid zichtbaar verbeteren? Maak een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek.