Aanpak

Onze aanpak: met een hart voor jouw haar en huid

Jouw haar verdient de beste zorgen. En omdat een mooie haardos begint bij een gezonde hoofdhuid, gaan we stap voor stap te werk:

Intakegesprek

Tijdens een intakegesprek analyseren we niet alleen je haar, maar ook je hoofdhuid. Zo lokaliseren we snel eventuele problemen, zoals eczeem, psoriasis of verstopte haarzakjes. Daardoor kunnen we gerichter behandelen, zodat je weer een mooie, gezonde haardos krijgt. We kijken ook naar de vorm van je gezicht en brengen je levensstijl in kaart.

Persoonlijk behandelplan

Op basis van dat gesprek maken we een persoonlijk behandelplan op, waarmee we samen gerichte stappen zetten naar het mooiste en duurzaamste resultaat.

Evaluatie

Omdat je lichaam, en dus ook je haar en hoofdhuid, onderhevig kunnen zijn aan bepaalde levenscycli – denk maar aan hormonale veranderingen of ziekteevalueren we regelmatig en sturen we onze aanpak bij waar nodig. Op die manier werken we (pro)actief aan jouw belangrijkste haar- en huiddoel: stralen als nooit tevoren.

Onze aanpak steunt op vier grote pijlers:

Totaalbeleving

Jouw haar, (hoofd)huid, gelaat én persoonlijkheid staan centraal in een unieke totaalbeleving met harmonie en rust in de hoofdrol.

Ecocoach begeleiding

Haarproblemen vinden hun oorsprong vaak in hoofdhuidproblemen. Bij Eco Coiff Patricia pakken we ze gericht aan met natuurlijke producten.

Ecocoon behandeling

Onze behandelingen en een persoonlijke aanpak op lange termijn geven je haar weer de vitaliteit die het verdient.

Volledige look

We kleuren graag binnen én buiten de lijntjes met trends en technieken, zodat je de look vindt die helemaal bij je past.

Wist je dat je bij Eco Coiff Patricia tijdens je behandeling geniet van fijne extraatjes? Naargelang het seizoen verwennen we je met kleine, rustgevende rituelen. Van een warm handdoekje bij aankomst of een handpeeling tijdens je haarbehandeling tot een verzorgende gelaatsampul tijdens je hoofdmassage. Kleine details maken een grootse uitstraling!

Eco coiff icoon schaar

Afspraak maken

Op zoek naar een kapsalon in Beringen met een warme, persoonlijke aanpak? Maak een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek.

Bekijk wat we nog te bieden hebben