Creativiteit: op zoek naar jouw ideale look

Vind je het moeilijk om de look te vinden die bij jou past? Ons team is niet alleen gespecialiseerd in de nieuwste knip– en kleurtechnieken, we gaan graag nog een stapje verder: jouw ideale kapsel brengen we helemaal tot zijn recht dankzij een gelaatsbehandeling en bijpassende make-up, afgestemd op jouw persoonlijkheid.

Zo creëren we voor jou de look die je op het lijf geschreven is. Heb je specifieke vragen rond make-up of haarstyling? Ook dan staan we je graag bij.

Hoe doen wij dit?

Intakegesprek

Mooi haar begint met een goed gesprek. We luisteren naar je wensen en zorgen en analyseren je haar en hoofdhuid. Daarnaast onderzoeken we ook welk seizoenstype je bent en bespreken we je persoonlijke stijl.

Behandeling

Bij Eco Coiff Patricia kan je terecht voor de juiste knip- en kleurtechnieken, afgestemd op jouw noden.

Care For Me Bag

Bij Eco Coiff Patricia geloven we in de kracht van een langetermijnaanpak met de juiste producten. Stel daarom je persoonlijke Care For Me Bag samen zodat je ook thuis nog wat langer kunt genieten van je kappersbezoek én je mooie haardos.

Wat hebben we te bieden binnen deze aanpak?

Zij gingen je al voor

Eco coiff icoon schaar

Afspraak maken

Op zoek naar een look die je op het lijf geschreven is? Maak een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek en ontdek onze creatieve expertise.

Bekijk onze andere pijlers

Totaalbeleving

Ecocoach begeleiding

Ecocoon behandeling

Volledige look