Sensitiviteit

Sensitiviteit is een zeer belangrijk onderdeel binnen onze visie. Wij besteden niet enkel aandacht aan het haar, wij gaan veel dieper kijken.

Vettig haar, droog haar, haaruitval, huidirritatie… Voor de meeste problemen is er meestal  een onderliggende oorzaak. Wij maken daarom een gedetailleerde hoofdhuid- en haaranalyse zodanig  we het probleem aan de kern kunnen aanpakken.

Onze kleuringen bevatten geen ammoniak, PPD en/of resorcinol, waardoor mensen met een allergie een veilige keuze hebben bij ons.
Wij voeren steeds op voorhand een allergietest uit zodat jullie alsook wij zeker zijn dat  de producten zonder problemen kunnen gebruikt worden.

Onze manier van werken is zeer duurzaam: door de problemen structureel aan de kern aan te pakken in combinatie met het gebruik van gerichte en aanvullende producten zorgen wij voor een definitieve oplossing van het probleem

Neem zeker ook eens een kijkje bij het overzicht van hoofdhuidproblemen  zodat je een idee krijgt met wat voor specifieke  problemen wij jullie kunnen verder helpen:

Geïnteresseerd?

Neem gerust contact op als je meer informatie wenst of als je een afspraak wil inplannen.

Bekijk ook zeker eens de andere onderdelen van onze visie: