De visie van Eco Coiff

Bij Eco Coiff staat het ecologische centraal en dat loopt door onze hele zaak. Niet enkel de producten die wij gebruiken, maar ook de koffie, de onderzetters onder de koffie en zelf de handdoeken zijn van microvezel, zodat ze minder lang in de droogkast en in de wasmachine hoeven, waardoor ze heel ecologisch zijn op het vlak van energie. Een ecologische aanpak is dan ook de beste keuze voor elke mens.

Ook hechten wij heel veel aandacht aan luisteren naar onze klanten. We gaan altijd op zoek naar een oplossing op maat. We bouwen een band op die vertrouwen schept en zo oplossingen op lange termijn kan bieden. En het creatieve houdt ons zeker niet tegen. We hebben heel wat snit- en make-upcursussen gevolgd en volgen de modetrends op de voet zodat wij helemaal up-to-date zijn en jou goed advies kunnen geven op maat én volgens de trends.

Iedere persoon heeft zijn of haar eigen verhaal en dat zien we als inspiratiebron. Ze maakt de verbinding met iedere persoon en zijn behoeften. Door persoonlijk en ecologisch te werken creëren we me-time met de klant. Door op deze manier te werken, bieden wij een meerwaarde aan de klanten die ze kunnen meenemen in hun leven naar de wereld toe en dragen wij ons steentje aan de maatschappij bij.

Wil je graag helemaal op de hoogte zijn van onze visie? Bekijk dan zeker onze verschillende onderdelen globaliteit, sensitiviteit, vitaliteit en creativiteit.

Bekijk de verschillende onderdelen binnen onze visie: